Vacature Tekenaar / BIM-Modelleur | Prefab

Tekenaar / BIM-Modelleur | Prefab in Kloosterzande

Wil jij je ontwikkelen tot bouwkundig tekenaar en heb je een passie voor prefab elementen? Of ben jij die ervaren tekenaar die de huidige tekenafdeling naar een hoger niveau kan tillen? Wordt Tekenaar bij deze professionele, fijne organisatie!

Vanaf de tekenkamer tot aan de eigen timmerfabriek ben jij betrokken in het proces van diverse prefab elementen. Deze worden zowel voor eigen behoefte geproduceerd als voor diverse andere bekende bouwbedrijven door het hele land. In de timmerfabriek werkt zo'n dertig man waarbij je dus dagelijks contact hebt omtrent de tekeningen. Ook verzorg jij de communicatie richting de opdrachtgever omtrent de details. Je gaat met name aan de slag in AutoCAD en HSB-CAD. Klaar voor een nieuwe uitdaging en spreekt deze functie je aan? Ik vertel je graag meer!Functie:Houtconstructies, Woningbouw
Startdatum:12-6-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Tekenaar / BIM-Modelleur | Prefab Eminent Groep 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures