Vacature Zorgcoördinator

Zorgcoördinator in Terneuzen

Zorgcoördinator Terneuzen - 20 uur per week

Jouw werk maakt het verschil in het leven van onze patiënten.

Wij zijn op zoek naar ons visitekaartje. Voor onze locatie in Terneuzen zoeken wij namelijk per direct een enthousiaste Zorgcoördinator voor 20 uur per week.

Functieomschrijving
Als zorgcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele logistieke en administratieve proces van de behandeltrajecten van patiënten, van de aanmelding tot en met de afronding. Affiniteit met planning en administratie moeten onderdeel zijn van jouw DNA, want dit omvat namelijk een groot deel van jouw takenpakket. Daarnaast verzorg je de eerste oriënterende groepsvoorlichting met patiënten, ontvangt de patiënten tijdens de screening en verzorgt de correspondentie omtrent het traject. Kortom, jij bent ons visitekaartje.

Wat breng je mee?

Jij
Beschikt over MBO/HBO werk-, en denkniveau en hebt enkele jaren relevante werkervaring in een administratieve functie. Ook ben je organisatorisch en administratief sterk. Daarnaast heb je ervaring in het geven van presentaties en bij voorkeur basiskennis van morbide obesitas en motivational interviewing. Je doet je werk proactief, enthousiast en je houdt makkelijk overzicht.
We hebben onze eigen NOK app en we zijn druk bezig met de implementatie van een nieuw elektronisch patiënten dossier (EPD). Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent en affiniteit hebt met IT toepassingen. Integriteit, discretie en tact zijn jou op het lijf geschreven. Je bent woonachtig in een straal van maximaal 30 km rondom Terneuzen, bij voorkeur. Tenslotte is werkervaring in de zorg prettig, maar zeker niet noodzakelijk.
Wij

  • zijn de expert op het gebied van bariatrie in Nederland en buitenland;
  • zijn een internationaal groeiend bedrijf;
  • werken multidisciplinair;
  • hebben zeer goede behandelresultaten;
  • zijn zeer betrokken bij elkaar en onze patiënten;
  • bieden jou een veelzijdige, uitdagende functie in een plezierig team van collega's. De sfeer is informeel en zeer professioneel.

De functie is ingeschaald in cao ZKN FWG 35. Daarnaast bieden we een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten en scholing.


Voor inhoudelijke vragen over de functie zorgcoördinator kun je contact opnemen met , Vestigingscoördinator Terneuzen op of solliciteer hieronder direct door het uploaden van je CV en sollicitatiebrief t.a.v. onze HR Adviseur Sharonna van Lunteren.

Maak jij het verschil?

NOK

Wat krijg je van ons?

Icoon Expert

Icoon Education

Opleidingen en
trainingen op onze
NOK AcademyFunctie:zorgcoördinator
Startdatum:13-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Obesitas Kliniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Zorgcoördinator Obesitas Kliniek 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures