Vacature Leidinggevende

Leidinggevende in Terneuzen

Expertise Verpleging en verzorging

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als waarbij aandacht voor medewerkers centraal staat?

ZorgSaam Thuis- en Ouderenzorg zoekt een nieuwe collega als:


(36 uur per week)

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit?
ZorgSaam heeft centra's wonen met zorg door heel Zeeuws-Vlaanderen. Wij zoeken een voor locatie Antonius in Kloosterzande waarbij je op een coachende manier leiding geeft en eigenaarschap van de teams stimuleert. Op deze manier kan de juiste zorg geleverd worden aan de bewoners.

Verder heb je regelmatig overleg met collega n van de Thuis- en Ouderenzorg, collega's van de medische dienst en overige afdelingen binnen ZorgSaam (denk aan HR, personeelsadministratie, werkplekbeheer enzovoorts).

Hoe zien jouw taken er verder uit?

 • Als ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering binnen jouw locatie met als primaire doelstelling tevreden medewerkers en gestroomlijnde werkprocessen;
 • Je geeft vorm aan het operationeel beleid op basis van het jaarplan en realiseert kwalitatieve en kwantitatieve doelen, dit vanuit een belevingsgerichte visie;
 • Je geeft op een coachende wijze leiding aan het team op teamprestatie, innovatie, verbetercultuur, veiligheidscultuur, sfeer en cohesie;

Je neemt, op een creatieve wijze, zelf initiatieven op het gebied van vernieuwing en verbetering van het zorg- en dienstverleningsproces binnen jouw locatie.

Jouw kennis en kunde

 • Een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aantoonbaar met een diploma;
 • Het is een pré wanneer je een aantal jaren ervaring hebt als én in het werkgeld;
 • Een van jouw eigenschappen is dat je besluitvaardig én overtuigend in jouw handelingen bent. Ook ben je ambitieus in het verder blijven ontwikkelen binnen je vakgebied en hiermee je kennis op peil te houden.
 • Aandacht voor medewerkers staat hoog in het vaandel waardoor het belangrijk is dat je toegankelijk bent, goed kan luisteren én denkt in oplossingen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, 36 uur per week. Bij gebleken geschiktheid kan het contract omgezet worden in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Het salaris is minimaal € 3.767,93 en maximaal € 5.593,19 bruto per maand op basis van een
 • 36-urige werkweek. De inschaling vind plaats volgens FWG 60 van de CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO, en natuurlijk vergeten we de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel niet;
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling o.a. via Goodhabitz waarmee jij op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen;
 • Via ons ZorgSaam Vitaal-portaal krijg je op maat gemaakte micro- en e-learnings, artikelen en tests voor jouw fysieke en mentale vitaliteit.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sport abonnement of contributiegelden.

Twijfel niet en neem contact op Marieke de Hoop -Keijzer, manager Centra voor Wonen met Zorg, via tel: .Functie:leidinggevende
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3767 – 5593
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Leidinggevende ZorgSaam 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures