Vacature Hoofd Technische Dienst

Hoofd Technische Dienst in Sluiskil

Interim Hoofd Technische Dienst

11 jun.

Over de opdracht
Als interim hoofd technische dienst stuur je de afdeling techniek aan bestaande uit de teams mechanisch onderhoud , elektro & instrumentatie en de garage voor het rollend werkmaterieel. Je geeft direct leiding aan 3 teamleiders, en indirect aan de (allround) monteurs van deze bedrijfsonderdelen (ca. 12 personen). Je rapporteert aan de Site Operations Manager.
In deze functie zie je toe op een efficiënte en correcte dienstverlening van de gehele afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijk bewaking van het proces en het technisch niveau van oplossingen. Je beheert het afdelingsbudget, bewaakt de kosten en zorgt voor een adequate werkplanning & bezetting i.o.m. de teamleiders. Daarnaast koop je materialen in, houd je wijzigingen in CE-markeringen van de machines en installaties bij, en analyseer je logboeken en grote storingen om zodanig passende maatregelen te kunnen nemen. Je draagt zorg voor een optimale veiligheid, kwaliteit en arbeidsomstandigheden binnen de afdeling.

Je werkt in dagdienst van ma t/m vrijdag voor 40 uur per week. De opdracht is voor de duur van 6 maanden met mogelijke verlenging, op basis van detachering of als ZZP-er. Tarief te bepalen in onderling overleg.
Hier herken jij jezelf in:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO4 of HBO niveau in een technische richting;

  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring in een productie omgeving;

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat en VOP/NEN3140;

  • Je spreekt de Nederlandse taal;

  • Je bent op korte termijn beschikbaar.


Dit is Heros

Heros levert met circa 140 medewerkers een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie en is actief op het gebied van productie en verkoop van secundaire grondstoffen, waterbehandeling en havenfaciliteiten. Er wordt veel geïnvesteerd in innovatie. Het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie bevinden zich in Sluiskil (West-Zeeuws Vlaanderen) wat de standplaats is van deze functie. Heros is onderdeel van het Duitse Remex GmbH, bij uitbreiding de Remondis Groep, en heeft daarmee toegang tot de financiële middelen, het uitgebreide netwerk en de kennis van de marktleider in Europa op het gebied van afvalverwerking en -recycling. Neem een kijkje op de website www.heros.nl voor een impressie van ons bedrijf.


Geïnteresseerd?Functie:hoofd technische dienst
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heros Sluiskil via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Hoofd Technische Dienst Heros Sluiskil 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures