Vacature Junior Toezichthouder Bouw

Junior Toezichthouder Bouw in Driewegen

Over de functie

Wat biedt Maandag® jou?

 • Ontwikkeling via Maandag® Academy: Ons uitgebreide opleidingsaanbod houdt je kennis fris en relevant.
 • Persoonlijke Begeleiding: Ondersteuning van ervaren recruiters en accountmanagers in elke fase van je carrière.
 • Diverse Werkervaring: Werk aan een breed scala aan bouwprojecten bij verschillende opdrachtgevers.

Toekomstbestendigheid

In een tijd waarin de bouwsector snel evolueert door nieuwe wetten zoals de Wet Kwaliteitsborging en Omgevingswet, is het essentieel om voorop te blijven lopen. Deze rol biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden aan te scherpen, waardoor je een sleutelrol kunt spelen in het vormgeven van toekomstbestendige bouwprojecten.

Jouw Rol als Toezichthouder Bouw

In deze functie ben je de cruciale schakel in het bouwproces. Je taken en verantwoordelijkheden omvatten:

 • Controle en Toezicht: Zorgen voor naleving van bouwtechnische voorschriften, veiligheidsnormen en milieu-eisen op de bouwplaats.
 • Rapportage: Vastleggen van bevindingen en het rapporteren van afwijkingen of onregelmatigheden.
 • Samenwerking: Werken met diverse stakeholders, zoals aannemers, architecten en projectmanagers, om te zorgen dat projecten volgens plan verlopen.
 • Advisering: Het geven van technisch advies en oplossingen voor eventuele problemen op de bouwplaats.

Dit is jouw kans om een cruciale rol te spelen in de dynamische wereld van bouw en toezicht – jouw Maandag® begint hier! Interesse? Solliciteer of neem contact met mij op via 06 51 02 93 17 of david.salomons@maandag.nl

Functie eisen

De junior toezichthouder bouw die wij zoeken is een starter in de bouw. Met jouw hbo-diploma op zak zet jij je eerste stappen in je carrière. Je bent nieuwsgierig en staat zeer stevig in je schoenen. Je hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zodat je al die aannemers de juiste kant op weet te sturen. In ieder geval beschik je over de volgende zaken:

 • Een hbo-diploma Bouwkunde;
 • Interesse in of affiniteit met werken voor de overheid;

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior Toezichthouder Bouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Technici op het gebied van weg- en waterbouw
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3198 – 4502
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Junior Toezichthouder Bouw Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures