Vacature Broadcast Partners

Broadcast Partners in Terneuzen


BROADCAST PARTNERS

Of je nu radio maakt of luistert, hier zit je goed!
Als marktleider in zendernetwerkbeheer zijn wij 24/7 verantwoordelijk voor jouw radio experience.
Luister je landelijk of lokaal, ons bereik is grenzeloos.
Radio maken?Radiostations

We make radio happen, en dát is precies wat we doen. Zeg je radio, dan zeg je Broadcast Partners! Als radiostation heb je een zender of zendernetwerk nodig om programma's uit te zenden (FM, DAB+). Het bouwen van zendernetwerken is onze expertise. Ook voor studioapparatuur en bijbehoren ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn marktleider op het gebied van Netwerkbeheer van zenders, voortdurend bezig met innovatie in technologieën. Met zenderparken verspreid over Nederland en België, streven we naar topprestaties. Ons bewakingssysteem, 'Site Console' houdt nauwlettend toezicht op de werking van al onze zendinstallaties, waardoor we constant optimale prestaties leveren.

Wil je de mogelijkheden van je lokale omroep uitbreiden? Bij Broadcast Partners bieden we advies en oplossingen op maat. Ontdek onze radio automatiseringssystemen AerOn of SmartRadio. Op zoek naar studioapparatuur of een zendinstallatie? Wij staan voor je klaar om mee te denken én te bouwen aan jouw succes.

Bij ons staat stilstaan niet in het woordenboek. Ons toegewijde team van engineers en ontwikkelaars zet zich dagelijks in voor de groei en ontwikkeling van de radio-wereld. Innovatie is onze drijvende kracht en staat bovenaan op ons lijstje. Van het ontwerpen van frequentieplannen tot het implementeren van radio automatisering, wij zijn altijd vooruitstrevend en blijven bovenop de laatste trends in de sector.


Bestsellers


Het laatste nieuws

In de lucht bij Omroep Tholen

8 mei, 2024

In een zelfgebouwde studio op het bedrijventerrein in Tholen gebeurt het allemaal: het is de thuisbasis van de lokale media van Omroep Tholen. Tijdens een gesprek met penningmeester en secretaris Floris en werpen…


Broadcast Partners wint race om landelijke mux 11A in Vlaanderen.

18 maart, 2024

Broadcast Partners gaat de zenders voor DAB ensemble 11A (commerciële multiplex) in Vlaanderen exploiteren. Tot nu toe is de licentie in handen van Norkring België. DAB+ Netwerk 11A Eind 2023 werd de…


Radio Latin-Amerika in Oslo, Norway, Elevates Broadcasting with AerOn Studio Software

13 maart, 2024

Join us as Broadcast Partners participates in the Norsk Lokalradioforbunds landskoferanse in Oslo from March 14 to 17. We're excited to be part of this event alongside our colleagues from Radio Latin-Amerika, who have shared…


DAB+ informatiedagen, ze waren een succes!

11 januari, 2024

De DAB+ Informatiedagen hebben zich de afgelopen tijd afgespeeld. Over het algemeen drukbezochte avonden met veel informatie, scherpe vragen en positieve reacties maken het voor ons tot een succes!


Voeg jij je bij de helden van de radio?


We zijn niet zomaar een bedrijf; we vormen een team van innovatieve en creatieve professionals die gedreven worden door teamwork. Bij ons krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten, ongeacht of je een technisch genie bent, een creatieve geest of een teamspeler.
Bij ons draait het niet alleen om werk. We streven naar een positieve en ondersteunende werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Bij Broadcast Partners wordt jouw stem gehoord en gewaardeerd. We hechten waarde aan het luisteren naar behoeften en suggesties en investeren in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of het verkennen van nieuwe mogelijkheden, bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om te groeien.
Wij streven naar een gezonde balans tussen werk en privéleven en bieden flexibele werktijden en andere voordelen om deze balans te bevorderen. Je maakt deel uit van een hecht team waarin iedereen wordt ondersteund en gewaardeerd. Samen bereiken we onze doelen en vieren we successen.
Bij Broadcast Partners vind je een plek om te groeien, te leren en bij te dragen aan iets groters dan jezelf.

Functie:broadcast partner
Startdatum:7-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Broadcast Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Broadcast Partners Broadcast Partners 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures