Vacature Maatschappelijk medewerker vluchtelingen

Maatschappelijk medewerker vluchtelingen in Terneuzen

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil jij iets betekenen voor je medemens? Maak dan het verschil in deze opdracht bij de gemeente Terneuzen via Randstad!

wat bieden wij jou
 • € 2.600 - € 2.900 euro bruto
 • Tijdelijk met uizicht naar verlenging
 • Terneuzen
 • 32 - 40 uur in de week
wie ben jij

Haal jij graag voldoening uit jouw werk en wil jij je inzetten voor een maatschappelijk doel? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Ben jij communicatief vaardig en werk je gestructureerd? Dan ben jij de maatschappelijk medewerker vluchtelingen die wij zoeken. Lees vooral verder!

wat ga je doen

Als maatschappelijk medewerker vluchtelingen ben jij aanspreekpunt voor vragen van bewoners en voer je alle voorkomende (ook praktische) werkzaamheden uit waardoor de opvanglocatie een zo prettig mogelijke woonomgeving is voor iedereen. Dit zijn o.a. je nieuwe taken:

 • Begeleiden van de cliënten bij het regelen van belangrijke zaken in Nederland; denk hierbij aan het aanvragen van kinderbijslag, DigiD, toeslagen en het openen van een eigen betaalrekening;
 • Je zorgt ervoor dat de Oekraïense cliënten geïnformeerd zijn over hun rechten en plichten binnen ons Nederlands systeem;
 • Wekelijks voer je gesprekken met cliënten om te luisteren naar hun behoeften;
 • Je fungeert als contactpersoon voor aanmeldingen/advies/informatie bij verschillende instaties zoals scholen en zorginstellingen;
 • Het berekenen en wijzigingen aanhouden van maandelijkse bedragen aan leefgeld die de cliënt zal ontvangen;
 • Het invullen van aankomst- en vertrek documenten (BRP);
 • Je voert administratieve werkzaamheden uit m.b.t. de opvang;
 • Je bent niet vies van vaak voorkomende schoonmaakwerkzaamheden waar nodig.
waar ga je werken

Samen met ruim 500 collega’s zet onze klant zich elke dag in voor alle plaatsen en wijken in de gemeente Terneuzen. Onze klant is resultaatgericht, informeel en met korte lijnen. Ze staan dichtbij de inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen. Voor economische en sociale projecten gaat onze samenwerking verder dan onze gemeentegrenzen: in Zeeland, Nederland en Vlaanderen. Zo dragen ze bij aan een regio waar ruimte is voor groei, duurzaamheid en innovatie.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Informatieverstrekkers
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via terneuzen@nl.randstad.com of 0115-640300. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Maatschappelijk medewerker vluchtelingen Randstad 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures