Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Axel

Wij zijn continu op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

Bestuursleden gezocht vrienden van 't Huus

U als potentieel lid heeft: - Een brede maatschappelijke belangstelling en een actief netwerk - Een warm hart voor de zorg - Algemene bestuurlijke kwaliteiten en of ervaring als bestuurder

Wij vragen van u, dat u: - Het werk van stichting 't Huus van harte zult ondersteunen en het belang ziet van deze vorm van zorg - Goed kunt samenwerken - Tijd vrijmaakt om een aantal uur per maand aan deze taak te besteden en daarnaast één keer in de vier maanden een vergadering bij te wonen - In staat bent te vernieuwen of met vernieuwende ideeën te komen

Als u kennis en ervaring hebt op het gebied van communicatie, nieuwe media en fondsenwerving zou dat een welkome aanvulling zijn op het huidige bestuur.

Interesse?
Voor vragen omtrent deze functie kunt u terecht bij:
Peter Leenknecht - voorzitter
Sophie Leenknecht-Dieleman

Of mail naar:

Chauffeur gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur die ervaring heeft met de doelgroep van 't Huus die van maandag tot vrijdag, of enkele dagen, de kinderen en jongvolwassenen van en naar de dagbesteding van 't Huus wil brengen in Axel.

Stichting 't Huus heeft eigen vervoer in haar beheer waarmee de cliënten vervoerd worden.

Tijden: 's morgens tussen 8.00 en 9.30 's middags tussen 15.00 en 16.30

Vergoedingen:
Stichting 't Huus vergoedt de gereden kilometers die de vrijwilliger rijdt tussen huisadres en de locatie.
U dient in het bezit te zijn van een VOG, deze kosten worden door stichting 't Huus vergoed.

Interesse?
Of mail naar

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze cliënten met een verstandelijke en of lichamelijke beperking kunnen ondersteunen op de dagbesteding aan de Zuivelstraat in Axel.

Werkzaamheden: - Kookactiviteiten met cliënten - Wandelen / fietsen met cliënten - Gezelschapsspellen spelen met cliënten - Onderhouden van de tuinen op de twee locaties (Acaciastraat en Bossestraat)

Vergoedingen:
Stichting 't Huus vergoedt de gereden kilometers die u rijdt tussen huisadres en de locatie (Zuivelstraat 1, Axel).
De vrijwilliger dient in het bezit te zijn van een VOG, deze kosten worden door stichting 't Huus vergoed.Functie:vrijwilligers
Startdatum:25-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting 't Huus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Vrijwilligers Stichting ’t Huus 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures