Vacature ZZP-er

ZZP-er in Terneuzen

DFSNL

  • Vol zelfvertrouwen, een nieuwe start
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij Dress for Success Terneuzen

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt. Iedereen die op weg is naar economische onafhankelijkheid is welkom in de winkels van Dress for Success.

Dress for Success stuurt jou in een compleet fijne outfit vol zelfvertrouwen op weg naar een sollicitatiegesprek of presentatie, naar een contractbespreking of een pitch. De eerste indruk is altijd belangrijk en medebepalend voor een succesvolle afloop. Maar waar haal je het geld voor professionele kleding vandaan als je van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering rond moet komen? Dress for Success biedt dan uitkomst.

De missie van Dress for Success is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven.

Openingstijden:

  • alleen op afspraak
  • only with appointment

Dress for Success Terneuzen

Meester F.J. Haarmanweg 25,

Het evenement is volledig in lijn met de missie van Dress for Success om mensen financiele onafhankelijkheid te laten bereiken door middel van een passende baan waarbij een professionele outfit een goede start is.

Het team is erg enthousiast om samen te werken met Dress for Success.

Functie:zzp-er
Startdatum:09-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dress for Success via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. ZZP-er Dress for Success 09-06-2024

Bekijk ook andere vacatures