Vacature CNC-verspaner

CNC-verspaner in Hulst

Functieomschrijving

Wat je kunt verwachten in deze functie is; hoge kwaliteit leveren, produceren van kleine series in roestvrijstaal en soms werken met exotische materialen. Je bent een serieuze vakman of vakvrouw en je voelt je net zo lekker achter een conventionele machine als een CNC machine.

Wat bieden wij jou
 • Een goed en strak georganiseerde werkplaats
 • Een solide salaris met veel extra's
 • De kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen
 • Je werkt in een zeer schone werkomgeving
 • Doorgroeimogelijkheden zijn er volop
 • Een fulltime baan in dagdienst
Wie ben jij

Netjes en veilig werken staat bij jou voorop. Als verspaner vind je het fijn om vooral te werken aan kleine series. Met collega’s in een team werken vind je prima. Alleen en zelfstandig aan de slag staan dat doe jij het liefst! Hier is zeker gelegenheid voor.

Wat heb je nodig voor deze technische baan? Lees snel verder!

 • Je hebt ervaring met conventioneel en/of CNC draaien en frezen
 • Je spreekt Nederlands (en Engels)
 • Je hebt kennis van metaaleigenschappen
 • In staat om tekeningen (en meetkundige toleranties) te lezen en te interpreteren (ook in inches)
Wat ga je doen

Tijdens jouw dienst ben je druk met het in- en afstellen van jouw machine en produceren en (na)meten van jouw werkstukken. Je gebruikt en interpreteert precisiemeetapparatuur / -instrumenten zoals micrometers, meetklokken en dieptemeters om jouw werk te controleren. Je produceert een groot aantal verschillende precisieonderdelen voor pompen. Jaarlijks worden meer dan 1000 pompen gerepareerd en geupgrade en hier maak jij deel van uit! Daar zitten standaard pompen bij, maar ook bijzondere pompen, die speciaal ontworpen zijn voor speciale procestechniek. Zoals zuurstofpompen of pompen voor extreem hete vloeistoffen of chemische samenstellingen. Voor jou betekent dit veel afwisseling in werkstukken die jij gaat draaien, frezen, kotteren en boren.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een mkb bedrijf in Hulst welke bekend en enorm groeiend is en die met lokale mensen werkt. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de organisatie, welke duurzaamheid en vertrouwen hoog in het vaandel hebben.

Sollicitatie

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Bel of solliciteer dan gaan we heel graag met je in gesprek!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:cnc verspaner
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via carla.dhondt@tempo-team.nl of 650975243. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. CNC-verspaner Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures