Vacature Designer

Designer in Terneuzen

Job Function: Maintenance

Job Type: Permanent

Job Requisition ID: 19663

E&A Designer

Zorg jij ervoor dat het ontwerp van de E&A-installaties op orde is?
Dan zijn wij opzoek naar jou!

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en beheren van Electrical & Automation gerelateerde tekeningen. Je werkt in dagdienst bij de Onderhoudsdienst en legt verantwoording af aan de Lead Design/ Hoofd Tekenkamer.

Wat ga je bij ons doen?

Als E&A Designer bij Yara ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van E&A-installaties volgens de specificaties en richtlijnen van Yara. Je zet je volledig in voor het gebruik en de verdere ontwikkeling van de YARA Productivity System (YPS) tools en promoot de continue verbetercyclus. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende managementsystemen binnen Yara Sluiskil en houdt de P&ID's met betrekking tot Electrical & Automation up-to-date. Verder houd jij je bezig met:

 • Uitwerken van elektrotechnisch/ Instrumentatie design voor uitvoering van projecten en onderhoudstops, in samenwerking met alle technische disciplines;
 • Opname ter plaatse en as-built verwerken op tekening;
 • Up-to-date houden en beheren E&A gerelateerde tekeningen;
 • Coachen en aansturen van contractors betreffende E&A-design;
 • Initiëren van verbeteringen op het gebied van effectiviteit, efficiency en veiligheid.

Dit alles doe je volgens de geldende procedures binnen Yara Sluiskil en de zogenoemde Yara waarden (Nieuwsgierigheid, Ambitie, Samenwerken & Verantwoordelijkheid).

Wie ben jij?

Als E&A designer is veiligheid jouw topprioriteit. Je bent een teamspeler die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je neemt initiatief, communiceert effectief en werkt gestructureerd. Jouw proactieve houding en oog voor detail maken je een waardevolle toevoeging aan elk team. Verder beschik jij over:

 • Minimaal e en afgeronde MBO opleiding Electrotechniek (niveau 4);
 • Ervaring in detail engineering (Design) in een productie omgeving;
 • Ervaring met Autocad, MS Office, Adobe Pro;
 • Kennis van de Engelse taal, MS Office en van SAP is een pré.

En denk je toch niet te voldoen aan het "perfecte plaatje", maar ben je wel bereid om jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alain Struijlaart, Lead Design/ Hoofd Tekenkamer. (tel. 0) of , (tel. ).Functie:designer
Startdatum:22-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yara Sluiskil via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Designer Yara Sluiskil 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures