Vacature Filiaalmanager

Filiaalmanager in Hulst

Filiaalmanager (m/v) Hulst 34,5 uur

Locatie: Hulst Dienstverband: Fulltime Uur per week: 34,5 Is het jouw ambitie om een leidinggevende functie binnen de retail te hebben, zit motiveren in je bloed en denk jij altijd een stap vooruit? Ben jij klantgericht, een echte fashionista die alle modetrends volgt en competitief ingesteld?
Durf jij het aan om de volgende stap voor jezelf te zetten in je loopbaan, dan is dit het avontuur waar jij naar op zoek bent.
Dit is jouw verhaal
Je staat altijd voor de klanten klaar, bent vriendelijk, communicatief sterk, energiek en legt makkelijk contact. Je neemt andere mee in jouw enthousiasme en hebt verstand van de mode in de winkel. Je werkt op MBO niveau wat je bewezen hebt met een aantal jaar ervaring in de retail. Je hebt verstand van combineren met kleding, hierdoor motiveer, stimuleer en enthousiasmeer je jouw team en zorgt ervoor dat de winkel onder jouw leiding optimaal functioneert.
Ook niet geheel onbelangrijk: je vindt verkoop net zo leuk als wij!
Wat vinden wij extra leuk;
•Je relevante werkervaring hebt met een leidinggevende functie
•Motiverende persoonlijkheid: je inspireert het team om elke dag een beetje beter te worden
Jouw kansen binnen Jola
Een uitdagende, verantwoordelijke functie in een markt die continu in beweging is. Uiteraard ontbreekt het in deze functie niet aan ruimte voor eigen initiatief en ideeën én het vertrouwen om dit verder uit te werken.
Bij Jola Mode kan het hele gezin voor een betaalbare prijs modieuze kleding kopen.

Functie:filiaalmanager
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:35 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Marja Textiel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Filiaalmanager Marja Textiel 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures