Vacature projectleider

projectleider in Terneuzen

Functieomschrijving

Verantwoordelijk zijn voor een wereldwijde klantenkring en ervoor zorgen dat de projecten van verkoop tot levering bij de klant soepel verlopen. Een samenvatting van je verantwoordelijheid als Projectleider. Onze is een vooraanstaand producent van palletizers, verpakkingsmachines, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Een belangrijk aspect van je functie is het opbouwen van het vertrouwen van de klant en tegelijkertijd streven naar een maximaal rendement voor ons bedrijf.

Het gaat om een mooie diverse functie, er lopen meerdere projecten tegelijk. Je werkt in het operatie team samen met je collega Projectleider. Interesse of vragen, laat het vooral weten voordat de vacature is ingevuld.

wat bieden wij jou
 • People-centric cultuur
 • Moderne & goed geoutilleerde vestiging
 • Onderhouden werkrelatie interne team en klanten
 • Affiniteit met machinebouw is een pré
 • Bij onze partner is zeker bespreekbaar
 • Een goed salaris, wat verdien je momenteel?
wie ben jij

Wat is belangrijk voor deze functie? HBO werk- en denk niveau met een technische achtergrond of projectmanagement. Het is belangrijk dat je kennis hebt van contractprocessen en -procedures en projectbeheersing in tijd en geld. Omdat het ook gaat om een klantgerichte/commerciele functie moet je tactvol maar ook overtuigend kunnen zijn. Vanwege de internationale klanten is het beheersen van de Engelse taal in woord en geschrift gewenst, eventueel ook in Duits en Frans.

welke eigenschappen/vaardigheden zijn verder belangrijk:

 • Creatief & pro-actief;
 • Presentatie & communicatie;
 • Zelfstandig & verbindende;
wat ga je doen

Samen met je collega Project Leider werk je in het operations team. De functie is divers en er lopen meerdere projecten tegelijk. De projecten die lopen begeleid je vanaf de verkoop tot en met de levering bij de klanten en daarbij fungeer je ook als aanspreekpunt van de klant. Het is belangrijk dat je vertrouwen opbouwt bij de klant en streeft naar een maximaal rendement voor je werkgever. Op de werkvloer ben je bezig met het onderhouden van een goede werksfeer en leg je verbinding met alle betrokken afdeling. Bij de lopende projecten hoort ook verslaglegging en bij de voortgang of knelpunten communiceer je alles optijd met de belanghebbende.

What else;

 • Toezien op de volgende punten:
 • tijdsplanning,
 • kosteninzicht, budgetbewaking en kwaliteitsbeheersing.
waar ga je werken

Je gaat samen met een team monteurs aan de slag in een internationaal bedrijf. Het doel is om zowel de machines als de medewerkers te laten ontwikkelen. Aan de hand van cursussen en door hen aan te moedigen om mee te denken. Het team bestaat totaal uit ruim 85 medewerkers die zich gedreven en enthousiast opstellen. Als service support engineer werk je met verschillende collega's afhankelijk van wie zich op welke locatie bevindt. De organisatie kent korte lijnen en de communicatie is informeel. De deur staat letterlijk altijd open!

sollicitatie

Interesse? Twijfel niet en reageer snel via de "solliciteren" button

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:projectleider mechanical
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via marc.buren@nl.randstad.com of 06-57317826. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. projectleider Randstad 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures