Vacature Technische Operator

Technische Operator in Vogelwaarde

Als technische Operator bij ons ben je de motor achter het soepel draaien van onze KH-installatie. Jouw belangrijkste taak? Zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat we topresultaten behalen qua output en efficiëntie. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van de productie, maar ook voor het bijhouden, analyseren en rapporteren van belangrijke productiegegevens. Daarnaast stem je jouw werkzaamheden af met de productieplanner en bereid je demo-runs voor, waarbij je ook de begeleiding op je neemt. Wat we echt waarderen is jouw brede kijk op het productieproces en je vermogen om problemen snel en efficiënt op te lossen. En dat niet alleen, je weet je ideeën en oplossingen ook nog eens op een duidelijke en vriendelijke manier te communiceren, ongeacht met wie je praat binnen ons bedrijf. Waarom is deze rol zo belangrijk? Omdat de producten die jij helpt produceren, de hele wereld over gaan. Daarom willen we dat jij positief ingesteld bent, goed met mensen kunt omgaan, creatief bent en niet bang bent voor een uitdaging. Kortom, als technische Operator ben jij de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat ons bedrijf blijft draaien als een goed geoliede machine!

Wij bieden:

- Werken in een bedrijf met een lange geschiedenis (sinds 1906). - Hoogwaardige productie van hoefijzers en aanverwante producten. - Wereldwijde levering. - Werkdagen van maandag tot en met vrijdag. - CAO-metaalbewerkingsbedrijf - 13 ADV-dagen per jaar bij een fulltime werkweek. - Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis. - Ploegentoeslag van 15% voor werken in ploegen.

Wij vragen:

Wij vragen van jou: - Ruimtelijk en technisch inzicht;

- Goede sociale en communicatieve vaardigheden;

- Affiniteit en ervaring met sleutelen;

- Een Technische achtergrond;

- Nederlandse of Engelse taal.

Waar ga je werken:

Je gaat werken voor 's werelds grootste onafhankelijke hoefijzerproducent. Het bedrijf biedt een stabiele basis om zowel de technische capaciteiten alsmede de persoonlijke competenties te ontwikkelen.Functie:technisch operator pulpproductie
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via mkbroosendaal@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Technische Operator Timing 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures