Vacature Junior Projectleider Civiel

Junior Projectleider Civiel in Driewegen

Over de functie

Wat biedt Maandag®?

  • Ontwikkeling & Opleiding: Profiteer van onze Maandag® Academy met een breed scala aan opleidingen en trainingen, specifiek gericht op jouw professionele groei in civiele projectleiding.
  • Persoonlijke Begeleiding: Ervaren recruiters en accountmanagers begeleiden je bij elke stap, van persoonlijke ontwikkeling tot carrière paden.
  • Sparren met Experts: Deel kennis en inzichten met ervaren projectleiders en breid je netwerk uit binnen de sector.
  • Diverse Projecten: Werk aan een breed scala van civiele projecten en bouw een veelzijdige ervaring op.

Bij Maandag® bouw je niet alleen aan projecten, maar vooral aan jouw toekomst in de civiele techniek!

Jouw Rol als Junior Projectleider Civiel

Als Junior Projectleider Civiel ben je verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van diverse civiele projecten. Je zult nauw samenwerken met teams en stakeholders, zorgdragen voor de planning, het budget, en de kwaliteit van de projecten. Jouw eerdere ervaringen in toezicht, werkvoorbereiding of directievoering stellen je in staat om met een kritisch en deskundig oog naar projecten te kijken en ze succesvol te leiden.

Interesse? Solliciteer direct of neem contact met mij op via: 06 51 02 93 17 of david.salomons@maandag.nl

Functie eisen

De Junior Projectleider Civiel die wij zoeken bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en heeft talent voor leiderschap. Je hebt een proactieve en leergierige houding en natuurlijk de ambitie om door te groeien als projectleider civiel. In ieder geval beschik je over:

  • Een hbo-diploma richting Civiele Techniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider, toezichthouder of directievoerder in de civiele techniek;

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior Projectleider Civiel die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Leidinggevende functies in de bouwnijverheid
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3519 – 5041
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Junior Projectleider Civiel Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures